Posts

siapa pernah dengar pasal BUSY BOARD tuk baby????

Image
Inilah hasil busy board yang saya buat.. tuk si kecik ni main..tapi ingat nk tambah lagi. cuma xberkesempatan nk pergi ke kedai DIY..ibu nya sibuk sesaje kan. . .

nnt dah tambah n adjust sikit lagi,, bg umhhh" nnt update lagi ey..

kalau mommies2 kat luar sana nk try buat bole saje..
banyak design2 yg menarik. so GOOGLE je ye..

Apa fungsi busyboard ni sebenarnya ya??? nnt2 kite share kay..


CLOTH DIAPERS MURAH

Image
Update,

Kepada sesiapa yang mencari2 Cloth diaper ataw lampin kain moden boleh roger disini.. sebab stok untuk CD ni masih ada lagi..
Mana2 yang nak bagi hadiah tuk sesiapa yang newborn, boleh juga bagi cloth diapers ni.. unik gitew.. ....

tidak dinafikan menggunakan CD ni mmg kene la rajin.. bile kite rajin automatik anak pun jadi rajin.. sbb ape saya kate gitu?... automatik bile anak dah mula membesar seawal 2 tahun die mula pandai buang air kecil sendiri. cuba untuk buka pempers sdiri.. insya allah 3 tahun xpayah pakai pempers dah.. Ini pengalaman saya sendiri..anak saya yg kedua, alhamdulillah 2tahun lebih sudah pandai buang air kecil sendiri.. xpayah pakai pempers dah.. cuma time tido mlm sje saya pakai kan lagi..
untuk ibu yg bekerja, mcm saya juga.... pakai kan la CD hanya apabila ada dirumah.. jgn risau, ia sangatlah berbaloi baloi...anak saya yg ke-tiga masa newborn hingga 6 bulan full CD. alhamdulillah.. baby selesa.. jimat pun jimat..

t.kasih~



Assalamualaikum. . .. Tahun 2018~

Lama sudah rasenya xupdate dalam blog ni..

ada lagi customer2 Kidzpreloved yg masih ada disini?.?

Insya allah, jika ada kelapangan, lepas ni akan terus aktif mem'blog lagi.

Doakan ye. . . .

Bukan hanya untuk memjual, tp ape salah nya kan berkongsi info dan maklumat.


SUPER SALE END 2016

Image

CLOTH DIAPERS (NEW ARRIVAL)

Image

KP123 sold

Image